Berichten

Gelimiteerde ARP4 ook naar Nederland

In 1960 kwam Morgan met een zwaardere variant van de Morgan 4/4 op de markt. Om aan te geven dat dit meer was dan de 4/4, doopte men dit model tot Plus 4Vijfenzestig jaar later is de Plus 4 nog altijd in de modellijst te vinden. Zoals we gewend zijn van de Morgan Motor Company zijn dit mijlpalen die men graag extra aandacht geeft met een speciale uitvoering.

12:12 , 12 september 2015 Reageren uitgeschakeld

Morgan Aero8 komt terug

De Morgan Aero8 werd in 2000 geïntroduceerd als volledig cabriolet en inmiddels heeft Morgan ruim 1.250 Aero modellen geproduceerd. De eerste Aero8 was een auto met de klassieke Morgan lijnen, maar dan in een modern jasje gestoken, met vooral onderhuids een totaal andere techniek dan de traditionele modellen. De Aero beschikte over een volledig aluminium chassis wat in die tijd uniek was, zeker voor zo’n kleine fabrikant als Morgan. Na enkele face lifts is de productie van de Aero8 uiteindelijk gestopt in 2010 waarna men op basis van het Aero platform de Coupé en Targa versies leverden. Nu, 5 jaar na de laatste Aero8, is het tijd om weer een volledig open versie van de Aero op de markt te brengen, waarmee de Aero8 benaming terugkeert in de Morgan line-up en de Coupé en Supersports het toneel verlaten. De in 2012 geïntroduceerde en op het Aero platform gebaseerde Morgan Plus8 blijft gewoon leverbaar.

10:47 , 12 maart 2015 Reageren uitgeschakeld

Morgan verhuist naar Louwman Exclusive

Louwman vertegenwoordigt via haar werkmaatschappij BV Nimag al 45 jaar Morgan en 35 jaar TVR. Louwman Group heeft besloten deze merken per 1 februari a.s. onder te brengen bij Louwman Exclusive.

In de indrukwekkende showroom van Louwman Exclusive langs de A2 in Utrecht

16:07 , 6 januari 2015 Reageren uitgeschakeld

Morgan bij Masters of LXRY

De Masters of LXRY is de meest toonaangevende luxury lifestyle beurs van Europa en dit weekend vindt de 2014 editie plaats in de Amsterdam RAI. Op zo’n speciale beurs willen wij natuurlijk graag ons bijzondere merk laten zien. Daarom is in nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Louwman Exclusive een zeer ruime Morgan stand gerealiseerd.

12:59 , 11 december 2014 Reageren uitgeschakeld

Morgan Verzamelaarsdag

Tijdens de Verzamelaarsdag op zaterdag 11 oktober is het voor leden van de Morgan Sports Car Club Holland mogelijk om Morgan regalia, folders, boeken, badges, miniaturen, posters etc. ter verkoop of ruil aan te bieden. Voor elke Morgan liefhebber is dit natuurlijk een geweldige kans om te kijken wat anderen bezitten en om te kijken […]

11:21 , 10 oktober 2014 Reageren uitgeschakeld