Morgan Verzamelaarsdag

Tijdens de Verzamelaarsdag op zaterdag 11 oktober is het voor leden van de Morgan Sports Car Club Holland mogelijk om Morgan regalia, folders, boeken, badges, miniaturen, posters etc. ter verkoop of ruil aan te bieden. Voor elke Morgan liefhebber is dit natuurlijk een geweldige kans om te kijken wat anderen bezitten en om te kijken of u die zaken kunt vinden die in uw verzameling ontbreken.

Tafel

Naast de Verzamelaarstafels bieden ook wij onze accessoires en onderdelen aan. Aangezien wij al sinds 1960 Morgan vertegenwoordigen, staat u soms versteld van ons aanbod. Onderdelen die nergens meer te vinden zijn liggen wellicht gewoon in ons magazijn. En juist dat soort delen krijgen deze dag onze speciale aandacht. Natuurlijk zijn alle andere onderdelen, accessoires en kledingstukken gewoon te koop. Indien we ze niet in voorraad hebben nemen we graag uw bestelling aan.

Technische presentaties
Forte
Er zijn dit jaar enkele Nimag partners aanwezig die u graag meer vertellen over hun diensten en producten. Forté zal een presentatie geven over motor- en brandstofvervuiling, de gevolgen hiervan en vooral ook de oplossingen. In samenwerking met Forté bieden we sinds kort de mogelijkheid om bij probleemgevallen met een endoscoop ín de motor te kijken. Zij zullen dit bij een Morgan Plus8 demonstreren.

Shell zal een toelichting geven over hun nieuwe productieproces en over de eigenschappen van de verschillende producten.

Sonax vertelt u alle ins en outs van het reconditioneren van een auto, en MK restyling demonstreert hoe het zogenaamde uitdeuken zonder spuiten in zijn werk gaat. Voor het opfrissen van het leder zal John Pieper u laten zien wat er mogelijk is.

Kortom, er is erg veel interessants te zien en horen op gebied van techniek en uiterlijk!

Kunst
Oldtimergallery
Naast het rijden met de Morgan, deze verbeteren, verfraaien of poetsen, en er over lezen, is het ook erg leuk om uw favoriete automerk op een bijzondere manier terug te laten komen in uw huis, schuur of garage. Hans Stuurman van de Oldtimergallery maakt mooie tekeningen en heeft een hele serie met Morgans die hij zaterdag zal tonen.

Smits glas en raamdeco laat u zien wat zij kunnen met glas in lood en raamdecoraties. Maatwerk zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld uw eigen Morgan hierin kunt laten verwerken.

Voor de liefhebbers worden er enkele unieke klassieke bromfietsen tentoongesteld en wellicht komt Ton Roks van Octane Magazine ook nog even langs.

Zoals u leest is er dus écht voor elk wat wils tijdens de Verzamelaarsdag. En dit alles in onze gezellige showroom, waar u op uw gemak al onze Morgans kunt bekijken. U komt toch ook? U bent welkom van 10.00 tot 14.00 uur.

11:21 , 10 oktober 2014 Reageren uitgeschakeld