BV NIMAG

BV NIMAG is onderdeel van de Louwman Group en al meer dan 50 jaar de Nederlandse importeur voor Morgan. Sinds de oprichting in 1935 heeft NIMAG diverse merken vertegenwoordigd zoals bijvoorbeeld Graham-Paige, Indian, Aston Martin, DeSoto, Ducati, Dodge, Chrysler, Kaiser-Frazer, Alfa Romeo en Ferguson. Op dit moment is BV NIMAG naast Morgan importeur en dealer voor Nederland, officieel after-sales dealer van TVR en ook Nederlands importeur van Suzuki.

Als Morgan eigenaar of geïnteresseerde kunt u op onze website veel informatie vinden over ons merk en onze diensten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Vianen om verschillende nieuwe en gebruikte Morgans te bekijken. Om u goed van dienst te kunnen zijn maken wij hiervoor graag een afspraak zodat we u alle ins en outs kunnen toelichten.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met al uw Morgan onderhoudsvragen, voor onderdelen en accessoires, reparaties, apk, revisie, restauratie en schadeherstel. Onze ervaren medewerkers zullen u uitstekend adviseren zodat uw Morgan in optimale staat blijft, of komt.
Gezien de centrale ligging van Vianen in Nederland is ons bedrijf uitstekend te bereiken voor praktisch elke Nederlandse Morgan rijder. Mocht u de afstand echter toch te groot vinden, of het gewoon te omslachtig vinden om uw auto zelf te brengen en halen, kunnen wij ook dit voor u uit handen nemen via onze luxe haal-en-breng service.

Kortom, BV NIMAG staat al meer dan 50 jaar klaar voor u, en uw Morgan!